Flytta i Kungssängen

Vi önskar vi kunde dela ut rabattkoder till flyttfirma i Kungsängen men det finns inga så vi nöjer oss med att istället berätta att det finns ett flyttföretag där som är både pålitlig, punktlig och har bra priser. Det gör att din flytt kan gå smidigt utan att det kostar skjortan. Du hittar dem genom att klicka på flyttfirma i Kungsängen och sedan kan du be om offert eller beställa direkt. 

Se till att förbereda flytten

För att din flytt ska gå så snabbt och smidigt som möjligt så behöver du förbereda vissa saker innan flyttgubbarna kommer. Om du inte bokat in packningshjälp vill säga för då sköter de allt. Det du måste ha gjort innan de kommer är:

  • Packa ner alla lösa saker i flyttlådor. Märk dem tydligt med var de ska ställas i ditt nya hem så slipper du leta efter lådorna när du är framme.
  • Plasta in möbler. Det gäller både stolar, soffor, bord och andra möbler. Anledningen är att du då stoppar alla lösa detaljer från att röra sig och du skyddar din möbel mot skavmärken. 

Glöm inte bort att de som hjälper dig att flytta måste ha tillgång till både den lägenhet du flyttar från och den du flyttar till. Om du inte kan vara med på plats måste du se till att de får nycklar. Det är inte kul att stå med en flyttkostnad för en flytt som aldrig blev av för att flyttgubbarna inte kom in i bostaden! 

10 Dec 2022