Rabattkod för körkortsfrågor

rabattkodPlanerar du ta körkort? Har du någon vän som vill ta körkort? I sådant fall – vet du om attkörkortsfrågor är det nya sättet att plugga införteoriprov på? Och vet du om att du kan få 10% rabatt på körkortsfrågor från Sveriges bästa sajt för detta ändamål, Körkort.se? Fortsätt läsa för att få reda på allt om vår unika rabatt för körkortsfrågor!

Hur fungerar körkortsfrågor?

Först skapar man ett konto på sajten, sedan får man göra olika typer av test som består av körkortsfrågor i olika kategorier. Det kan röra sig om allt från blandat, fordonskännedom och andra kategorier, men en sak har alla gemenesamt – körkortsfrågorna är anpassade på ett sådant sätt som förbereder eleven på bästa sätt inför kommande kunskapsprov.

Man får utförliga kunskaper om allt som hör körkortsteori till – trafikregler, förutsättningar, vägmärken och en rad andra ämnen. Då körkortsfrågorna är till uppbyggnaden väldigt lika de frågor som kommer på det riktiga kunskapsprovet får man in mycket bra provvana och kommer känna igen de flesta av frågorna man får när man väl skriver kunskapsprovet. Detta gör att man i princip garanterat klarar provet om man bara pluggar tillräckligt!

Och till sist rabattkoden…

För att använda får unika rabatt för körkortsfrågor på nätet behöver du bara ange KKF10 i samband med att du utför din betalning – du får 10% rabatt på ditt köp direkt.

Ja, du behöver faktiskt inte göra något mer för att få din rabatt – vid köp så anger du rabattkoden ovan och så har dina körkortsfrågor blivit 10% billigare direkt!

13 Nov 2012